Hyttetur 2024

Igen i år, kan du komme med på den klassiske TRC hyttetur. Det bliver hyggeligt, lige som altid (også selvom St. Bededag er afskaffet).

Hytteturen er i år fra torsdag d. 25. april om eftermiddagen til søndag d. 28. april.
Nu hvor fredag ikke længere er en helligdag, kan man også deltage fra fredag eftermiddag frem til søndag. Eller kun deltage lørdag.

Kom og spil med. Kortspil. Brætspil. Rollespil. Figurspil. Spil til enhver smag.

TRC’s Historie

Vi er Danmarks ældste rollespilsforening hvilket i august 2011 blev fejret behørigt med en reception i vores lokaler på Parkskolen.

TRC opstod ud af et behov for et regulært sted at være for de mange interesserede i figurspil og bordrollespil. I starten var TRC som forening at finde i Taastrup Fritidscenter hver anden søndag, men behovet for egne lokaler opstod hen over årene og vi fik tildelt vores første lokaler på Parkskolen. Det var mindre end de lokaler vi har i dag, men det gjorde det muligt at samles om vores interesser oftere.

En kort overgang flyttede vi ud til Borgerskolen, mens Parkskolen blev renoveret, men udover den lille overgang har vi altid siden været at finde på Parkskolen.

Efter en vækst i klubbens medlemstal flyttede vi i de lokaler, vi har nu, der dog er blevet både renoveret samt udvidet siden. Vi er mange, der med gru husker tilbage på toiletterne i skolegården og nyder de faciliteter vi har i nærheden nu – hvor varme ikke er det store problem og der er både lys og bedre forhold.

Vi startede dengang i 1986 med 20-30 medlemmer og nu har vi ca. 50 betalende medlemmer.

Vi modtager interesserede medlemmer så snart de fylder 13 år. Vi får indmeldt cirka en håndfuld nye medlemmer hvert år.

Om TRC

Vores interesser breder sig over en lang række rollespilsrelaterede områder. Der spilles ofte Bloodbowl og Warhammer i klubben og der afholdes turneringer i samme med jævne mellemrum. Af samme årsag males der også figurer i klubbens lokaler og vi har maling man kan låne til formålet.

En stor skare af medlemmerne er indblandet i forskellige bordrollespil og der er altid plads til flere, hvis du skulle føle trangen til enten at være spiller eller game master. I vores fora luftes der ofte ideer til nye kampagner eller forbedring af eksisterende kampagner, og der findes lidt for enhver smag efterhånden. Vi er altid opmærksomme på nye spiluniverser og investerer i ønskede RPG-bøger, så vores medlemmer kan prøve de nye systemer af.

Vi har et større bibliotek som er et kig værd, hvis man ikke kan bestemme sig eller vil se på noget nyt. De fleste bøger kan lånes hjem af samme årsag.

I løbet af vores tid som forening har vi samlet brætspil til klubbens lokaler. Vi har derfor en større samling brætspil, både de gode gamle og de splintrende nye. Der bliver jævnligt investeret i flere.

Ofte spilles der brætspil i klubbens lokaler, det planlægges også med kort varsel. Vi spiller både de langvarige og indviklede spil og de små nemme, alt efter hvad der er interesse for hos dem som planlægger spillet. At deltage i et brætspil glimrende startdag for nye medlemmer.

Vi afholder årligt vores hyttetur i Store bededagsferien, og har normalt en sommerfest i august og julefrokost i november-december-januar. Derudover holder vi filmaftener, malearrangementer og har lange diskussioner om alt mellem himmel og jord.

Vi optager løbende nye medlemmer.

Medlemsskab 2024

Du er altid velkommen til at besøge foreningen og se hvad vi laver inden du melder dig ind. Medlemsskab kan opnås af alle som støtter op om foreningens aktiviteter, og overholder foreningens regler. Medlemsskab giver dig lov til at deltage i og afholde arrangementer i foreningens lokaler.

Du opnår medlemskab ved at:

1) Udfylde en indmeldelsesblanket.

2) Betale kontingent via mobile Pay nr 90255 (husk at angive navn). Du kan alternativt betale via bankoverførsel til 5333-0242301.

Kontingent 2024:

  • 300 kr. (voksen)
  • 150 kr. (under 18 år).

Medlemsskabet gælder for hele år 2024, uanset hvornår på året du melder dig ind.

  • Du kan ikke blive medlem af foreningen uden at oplyse navn, postnummer og fødselsdato.

  • Derudover bedes du også oplyse fuld adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

  • Indmeldelsesblanket sender du via e-mail til kasserer@trc.dk

Overstående information omkring dig bliver kun indsamlet i henhold til foreningens privatlivspolitik.